τιμη Full Exclusive program


Program Summer Work and Travel EXCLUSIVE

ευρώ 990

      + 390 ευρώ ασφάλεια υγείας (μαζί και ο 5ος μήνας)
      + Αίτηση 70 ευρώ
    • διαρκεια προγραμματος 4 μηνες + ενας μηνας διακοπες
    • SEVIS συμπεριλαμβανεται στην τιμη του προγραμματος
    • δυνατοτητα πληρωμης σε 3 δοσεις

     

    • Εισιτήριο επιστροφής από και προς τις ΗΠΑ
    • Η τιμή της βίζα για την πρεσβεία
    • Τα έξοδα διαμονής κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις ΗΠΑ και η διατροφή των φοιτητών, εάν η επιλεγμένη εργασία δεν περιλαμβάνει αυτές τις κατηγορίες.
    • Τα έξοδα μεταφοράς από το αεροδρόμιο μέχρι τα κατάλυμα / εργοδότη καθώς και γενικά οι μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος

     

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ:

    • Εάν ο φοιτητής ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΒΙΖΑ και δεν είναι φοιτητής πρωτοετής και και είχε όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα,όπως:

    1) περνούσε τακτικά τις εξετάσεις των τελευταίων 12 μηνών

    2)Δεν έκανε διάλειμμα μεταξύ των δύο εγγεγραμμένων ετών στο πανεπιστήμιο για οποιονδήποτε λόγο, δηλαδή η ολοκλήρωση του θερινού εξαμήνου να ακολουθείται από τη συνέχιση των σπουδών στο επόμενο χειμερινό εξάμηνο όπως επίσης και στην αλλαγή ακαδημαϊκής βαθμίδας (π.χ από προχτυχιακές σπουδές σε μεταπτυχιακές κ.τλ να μην υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ τους)

    3) να μην τον έχουν απορρίψει για οποιοδήποτε είδος αμερικανικής βίζας στο παρελθόν,

    4) να έχει τουλάχιστον 2 περασμένα μαθήματα από το τρέχον σχολικό έτος,

    5) να μην ήταν πρίν σε άλλο πανεπιστήμιο φοιτητής και το άφησε στη μέση

    6) να μην υπάρχειμεγάλο χρονικό κενό μεταξύ του λυκείου και του πανεπιστημίου

    7) να παρακολούθησε το  80% των μαθημάτων για την αγγλική γλώσσα που παρείχει ο οργανισμός σε συνεργασία με τη σχολή στο Μανχάταν) Τότε κρατάμε μόνο τα 50 ευρώ !

    • Εάν ο υποψήφιος παραιτηθεί μετά την υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα και πριν από την υπογραφή της σύμβασης με τον εργοδότη, δεσμεύονται 100 δολάρια
    • Εάν ο υποψήφιος παραιτηθεί από το πρόγραμμα σε περίπτωση που έχει ήδη υπογράψει / αποδεχθεί τη σύμβαση με τον εργοδότη και πριν από την απόκτηση βίζας, δεσμεύονται 250 δολάρια.
    • Εάν ο φοιτητής δεν πάρει τη βίζα αλλά δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της παραγράφου 1 τότε δεσμεύονται 250 δολάρια (ο υποψήφιος υποχρεούται, μετά από συνέντευξη στην αμερικανική πρεσβεία, να υποβάλει στον οργανισμό το έντυπο DS-2019 που έχει)
    • Εάν ένας υποψήφιος παραιτηθεί απο το πρόγραμμα, αφού έχει λάβει τη βίζα από την αμερικάνικη πρεσβεία, για οποιονδήποτε λόγο (ακόμη και για αντικειμενικούς οικογενειακούς λόγους), τα χρήματα δεν επιστρέφονται και ο υποψήφιος δεν δικαιούται επιστροφής χρημάτων.