ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



  • Όροι συμμετοχής στο Work & Travel program:

    • Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι φοιητητές σε κάποια απο τα τριτοετή,τετραετή η πενταετή προγράμματα σπουδών,μεταπτυχιακού ή και διδακτορικού
    • Ο φοιτητής πρέπει να έχουν επαρκής γνώση της αγγλικής γλώσσας (αυτό διαπιστώνεται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με μεταξύ του υποψηφίου και του εργοδότη)

     

  • Επίσης:

    • Συνιστάται να είναι σε ηλικία μεταξύ 18 και 28 ετών
    • Να έχουν ομαδικό πνεύμα,να είναι ευέλικοι και συνεργάσιμοι
    • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να εργαστούν
    • Να έχουν έγκυρο διαβατήριο το οποίο θα ισχυεί μέχρι 01.06.2018.